Apparaten en accessoires
Broccolisoep
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
4 porties
Ingrediënten
-
sjalot (± 60 g), gehalveerd1
-
olijfolie30 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
water450 g
-
gedroogde tijm en iets meer om op smaak te brengen½ tl
-
geitenkaas verkruimeld200 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
broccoliroosjes gestoomd (zie tip)450 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
342.5 mg
Eiwitten
12.8 g
Calorieën
1038.7 kJ /
248.3 kcal
Vetten
18.5 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
8.5 g
Koolhydraten
10.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Batch Cooking & Meal Prep
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zachte bloemkoolsoep
50min
Pompoensoep
35min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Romige erwtensoep
40min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Romige courgettensoep
25min
Aardappel-preisoep
40min
Romige tomatensoep
25min